Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Tervetuloa Imatran vanhusten ja eläkeläisten palvelusäätiön kotisivuille!Säätiö harjoittaa ja edistää vanhusten ja eläkeläisten palveluun liittyvää harrastusta ja toimintaa Imatran kaupungissa.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan ylläpitämällä palveluasuntoja vanhuksille ja eläkeläisille.

Käenkadun palvelutalot sijaitsevat keskellä Imatraa, lähellä kaikkia julkisia palveluja. Tarjoamme asukkaille turvallisuutta ja kodikkuutta. Toimimme nykyaikaisen vanhustenhuollon mukaisesti täydenpalvelun periaatteella.

Rauhalliset omalla viheralueella varustetut huoneistot, viihtyisät ja valoisat yhteistilat muodostavat lämminhenkisen kodin. Palveluemännät huolehtivat asukkaiden, toiveiden mukaisista, avustavista kotipalveluista (maanantai-perjantai klo 8- 15.30).

Virkistystoiminnalla huolehdimme asukkaiden henkisen vireyden säilymisestä ja hengellisestä palveluista. Myös asukkaiden muodostama asukastoimikunta järjestää viriketoimintaa säännöllisesti. Kaikkiin virkistystoimintoihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan Käenkadun palvelukotiin -turvattuun tulevaisuuteen!


Imatran Vanhusten ja Eläkeläisten Palvelusäätiö, Käenkatu 3, 55120 IMATRA, Puh. 040 506 7308 ja 0400 550 320

  näytä normaaliversio » Ylös